2021-06-23 07:52:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vedd észre, mi a szép az életben!

Napi horoszkóp június 23-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint vedd észre, mi a szép az életben! A mai este lesz rá módod, hogy kicsit elengedd magad, és ne törődj semmivel. Ne ijedj meg a magányos óráktól. Most pont erre van szükséged.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanság minden kapcsolatodban a háttérben megbújó érzelmeket keresed. Valójában nem is nagyon kell keresgélned, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Ehhez persze az is szükséges, hogy egy kissé eltávolodva, mintegy kívül helyeződve a saját érzelmeiden szemléld a történéseket.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapotod. Bizony régen érezted már magad olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbálj hatással lenni a környezetedre. Most sokakat megnyugtathatsz a puszta jelenléteddel.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családodban. Olyan, mintha egy kavicsot dobnának be az állóvízbe. Mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne félj tőle!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlán jegyűek egyik legszebb tulajdonsága, hogy képtelenek a hazugságra. Lehet, hogy ez a tulajdonságod ma bajba sodor. De te azért csak maradj hű magadhoz!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Le kellene adnod a teljesítménykényszerből. Ha kevésbé stresszeled magad, sokkal többre juthatsz. Igaz, hogy nem úgy, ahogy azt előre eltervezted. Nem kell, hogy mindig te legyél a munkában az első. Inkább élvezd azt, amit csinálsz. Az öröm a lényeg.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kénytelen vagy belátni, hogy ezúttal fordult a kocka, és ezúttal te futhatsz a párod után. Mostantól neked kell a kezdeményezőnek lenni, és felhívni őt, ha látni akarod. Nem lesz ez örökké így, de most így van.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha egy ismerősöd segítségért fordul ma hozzád, nem szabad őt elutasítanod. És kezeld nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyét, mert ha bármi kitudódna, abból neked személyesen is bajod lehetne. És fontold meg úgy a tanácsát, mintha saját magadról lenne szó!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A nap furcsán alakul ma: eleinte minden nehézkesen indul, talán még arról is lemondasz, hogy a napi feladataidat úgy elvégezd, ahogy szeretted volna. Ám a végén kiderülhet, hogy jobban jártál a spontán történésekkel. Lesz ami lesz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kellene megtorpannod az első nehézségek láttán. Ha meg akarod valósítani az álmaidat, akkor tovább ki kell tartanod, a lehetségesen is túl. Ha megőrzöd szokott konokságodat, akkor hirtelen helyrehozhatod, ami elromlott.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne akarj mindig te lenni a legokosabb. Hagyd, hogy a környezeted is érvényesüljön melletted. Ez azért is jó ötlet, mert akit magad elé engedsz, az a végén a segítségedre lehet. Ne legyél hát önmagad ellensége! Maradj a háttérben!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Olyan helyzet adódhat ma, hogy sikerül megjavítanod egy megromlott viszonyt. Beláthatod végre, hogy semmi sem reménytelen. Lehet, hogy ennek az az ára, hogy te magad sebet szerezz. Mert ez tesz nyitottá és érzékennyé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: